keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Ei me tehdä mitään.





Joo, on ollu vähä kirjotteluhiljasuutta.. Halusin vain ilmaista olemassaolostani, vaikkei tätä blogia varmaan kukaan luekaan! Ehehe.

Mutta joo. Meille ei oo tapahtunut mitään. Paitsi, että kesällä alettiin aksaamaan Emman kanssa ja se koko homma meni plörinäksi Emmalla todetun spondyloosin kanssa. Siis Emma ei oireillut selkäänsä, mutta alko saamaan outoja ns. kipukohtauksia, josta sit paljastu haimatulehdus ja sitä kautta kuvattiin selkä vielä varmuudeksi. Spondyhän se sieltä napsahti. Kolme nikamaväliä, T13-L1, L2-3 ja L3-4.

Kesällä kuitenkin..... nautittiin oleilemisesta, kävin itse kuvaamassa vielä vikan kerran Tojahinin K-pentuetta, ööh, mursin itse pottuvarpaani....

Nyt me elellään hetki harrasterauhassa. Ainon kanssa treenaillaan tokojuttuja, mm. seuraamista, mikä kyllä osottautuu aika hankalaksi vilkkaan pomppupomppu-kääpiön kanssa. Kyllä se siitä! Emma kaverikoirailee ja se on kyllä sille niin sopiva harrastus kaiken sairastelun jälkeen.

Ainon kanssa olis tarkotus mennä näyttelyyn vielä ennen kevään pentuja, saas nähdä mihin mennään. Tammikuussa oli tarkotus mennä Lahteen, mut siel on niin tyhmä tuomari notta no thanks. Ehkä sit Lappeenrantaan, riippuen kuka siel on!


Ps. Aino oli elokuussa Kymen Sna-Pien mätsärissä PUN1 BIS2. <3

Best in show 2!
Kuva: Teija Ahola
Koska olen taas aivan aivoton kirjoittamaan mitään, lisäilen kuvasaasteen!

Martta (T. Jolly Jennifer) ja Aino (T. Jelly Bean)
Kaverin cairni Edi, jota kuvailin näyttelyssä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti